Nak Tau?

Wednesday, July 11, 2012

Ntah

Wah, lama rasanya tak hupdate blog. Kemalasan sewaktu pegnent ni bertambah-tambah. Hmm...

3 comments:

  1. assalamualaikum intan...kesian nyer x pe berehat dulu dah bersalin nanti baru boleh blogging balik...:)

    cuba kongsi cite ngan uyui pi la blog die...
    http://gadissathome.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Hehhe..ada jugak baca blog dia..semangat tul beli barang baby. Intan pun malas nak beli barang baby lagi.. tunggu 9 bulan lebih nanti baru beli....

    ReplyDelete
  3. Hello!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget