Nak Tau?

Wednesday, June 23, 2010

Nusajaya & Puteri Harbour







Memburu Impian


Mengisahkan 3 pelajar harapan Sekolah Pokok Besau yang senantiasa tabah menghadapi dugaan dalam menjalani kehidupan seharian. Kedatangan Cikgu Sal secara misteri, mengungkai beberapa rahsia sekolah dan kaitannya dengan mereka bertiga.

Adakah mereka Super Sayya, yang akan menyelamatkan Sekolah Pokok Besau dari dijajah oleh Cikgi. Siapakah Cikgi....?

Dan adakah mereka mampu untuk menangkis serangan hendap Cikgi.? Nantikan "MEMBURU IMPIAN" pada Mac 2011.

Krabat (Fake)


Mengisahkan seorang pemuda yang bernama Haiyaaa yang berkerja sebagai juruteknik di sebuah kedai IT terkemuka di Aspelalion (sebuah negara di tengah Indoomee) yang terjumpa dengan cermin mata ajaib. Kehadiran seorang pemuda yang bernama Asbestotin, mengundang misteri pada Haiyaaa.

Dapatkah Haiyaa berjumpa dengan Lulu, setiausaha tempat beliau bekerja? Mampukah Asbestotin mendapat kepercayaan dari Haiyaa? Saksikan tayangan perdana pada 25 Jan 2012.

Jendol The Movie

Movie ni masih lagi dalam pembikinan. Kalau dilihat pada Poster Movie ni pun nampak cam lom siap. Nantikan kemunculannya di pawagam berhampiran pada tahun 2012.

Hutan Lipur Gunung Belumut





XPDC Gunung Ledang












Paintball


Paintball Announcement

Staf yang terlibat

Kite lawan

3 staff perempuan yang terlibat

Pihak lawan

Bersedia untuk menyerang

Duit..duit....

Fighting kali ni memang best coz saya rasa seronok dapat tembak orang. Orang kata puas hati laa. Aksi terbang2 n menghempaskan diri kat tanah memang tak terasa kesakitannya. Terasa cam Rambo plak... Selepas penat main 4 game, kitorang stop.. ikutkan hati semua nak main lagi tapi ada yang bawak family, anak2 jadi kene juga ingat orang yang dah berkeluarga ni.

Kite ENJOY!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget