Nak Tau?

Wednesday, July 11, 2012

Ntah

Wah, lama rasanya tak hupdate blog. Kemalasan sewaktu pegnent ni bertambah-tambah. Hmm...

Tuesday, March 27, 2012

Taraaa...

Just nak berkongsi cerita dengan kengkawan. Hmm... nampaknya tak lama lagi bilangan ahli keluarga saya akan bertambah (Insyaallah). Lama sudah blog nih tak berupdate. Sebab2 utama :

1 - Malas sebab musim morning sickness
2 - Kerja kat ofis banyaaakkkkk
3 - Penat nak wat kerje remeh temeh nih. (Berblogger)

Well, seronok ngan pregnancy kali nih, sebab saya rasa malasssss sangat.. Malas nak jalan, malas nak masak, malas nak wat kerja rumah, sumenya malas!! Ekceli, saya tak bleh nak bau minyak atau tumis2 nih, sangat meloyakan tekak. Dapur umah dah jadi kawasan larangan tuk saya jejakkan kaki, (I like!)

Masa first scan, baby kecik lagi, so DR pun tak dapat detect dah bape bulan... sehingga lah 2nd scan.. DR cakap dah 2 bulan lebih. Saya ok jer, tapi lelama cam pelik sebab saya rasa saiz belly tak macam 2 bulan lebih.. kali ke 3 scan, terkojot saya coz DR kata baby saya dah besar. Saya nampak tangan, kaki, tulang belakang, jantung baby... berpusing dan bergerak bila DR scan. Rasa terharu (walaupun ini adalah anak ke-4)

Dah bape bulan??? Hmm adalaaa, taknak citer kat sini.... tunggu baby kuar yer.

Wednesday, January 4, 2012

Subang Parade


Pada 30 Disember 2011 lepas..saya ditugaskan untuk memantau Perasmian outlet Al-Ikhsan Women di Subang Parade. Cam biasa saya bertolak pagi...


Kali ni saya berlima ke sana (2 perempuan 3 lelaki)..hmm perjalanan kesana ok gak coz, dalam kete masing2 ada gosip panas! Hahaha

Tak ingat sampai sana kul berapa, tapi kami terus ke outlet yang terletak di tingkat 4. Penat ooo..


Depan outlet


Penuh ngan warna purple. I LIKE! Ekcelli bila saya tgk produk2 dalam outlet ni.. banyak juga produk yang tak ada kat JB ada kat sini. Rambang mata tengok tapi tak per... Staff Purchase ada so, dapat murah skit.

Sesi perbincangan dan perancangan.

Masa nih tgh pening... depan kedai kecik so kene guna ruang tepi kedai len...

Masa ni tgh book tempat tuk lunch MD sekeluarga..

Pas tu pi kedai buah tuk pilih buah....

Eh apa kaitannya ngan entry hari ni... haaa saya suka kat kasut nih so saya ingat nak beli tapi kat JB ni stok takder.. so kene amik area KL...

Haa.. ni event team dr luar dah datang..so kami tunjukkan plan yang telah dirancang tadi. (Penat oo dari tgahari dok turun naik turun naik! Terbakar lemak2 yang sedia ada nih.

Konon2

Konon2 lagi

Lagi2 konon

Bila dah settle, saya ngan click check in di Holiday Villa. Settle apa2 yang perlu


K lah..len kali kita sambung....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget