Nak Tau?

Tuesday, March 27, 2012

Taraaa...

Just nak berkongsi cerita dengan kengkawan. Hmm... nampaknya tak lama lagi bilangan ahli keluarga saya akan bertambah (Insyaallah). Lama sudah blog nih tak berupdate. Sebab2 utama :

1 - Malas sebab musim morning sickness
2 - Kerja kat ofis banyaaakkkkk
3 - Penat nak wat kerje remeh temeh nih. (Berblogger)

Well, seronok ngan pregnancy kali nih, sebab saya rasa malasssss sangat.. Malas nak jalan, malas nak masak, malas nak wat kerja rumah, sumenya malas!! Ekceli, saya tak bleh nak bau minyak atau tumis2 nih, sangat meloyakan tekak. Dapur umah dah jadi kawasan larangan tuk saya jejakkan kaki, (I like!)

Masa first scan, baby kecik lagi, so DR pun tak dapat detect dah bape bulan... sehingga lah 2nd scan.. DR cakap dah 2 bulan lebih. Saya ok jer, tapi lelama cam pelik sebab saya rasa saiz belly tak macam 2 bulan lebih.. kali ke 3 scan, terkojot saya coz DR kata baby saya dah besar. Saya nampak tangan, kaki, tulang belakang, jantung baby... berpusing dan bergerak bila DR scan. Rasa terharu (walaupun ini adalah anak ke-4)

Dah bape bulan??? Hmm adalaaa, taknak citer kat sini.... tunggu baby kuar yer.

2 comments:

  1. assalamualaikum intan...wah tahniah yer bakal dpt baby lg...dah berapa bln ni intan...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam... hmm adalaaa..... heheheh

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget