Nak Tau?

Wednesday, January 4, 2012

Subang Parade


Pada 30 Disember 2011 lepas..saya ditugaskan untuk memantau Perasmian outlet Al-Ikhsan Women di Subang Parade. Cam biasa saya bertolak pagi...


Kali ni saya berlima ke sana (2 perempuan 3 lelaki)..hmm perjalanan kesana ok gak coz, dalam kete masing2 ada gosip panas! Hahaha

Tak ingat sampai sana kul berapa, tapi kami terus ke outlet yang terletak di tingkat 4. Penat ooo..


Depan outlet


Penuh ngan warna purple. I LIKE! Ekcelli bila saya tgk produk2 dalam outlet ni.. banyak juga produk yang tak ada kat JB ada kat sini. Rambang mata tengok tapi tak per... Staff Purchase ada so, dapat murah skit.

Sesi perbincangan dan perancangan.

Masa nih tgh pening... depan kedai kecik so kene guna ruang tepi kedai len...

Masa ni tgh book tempat tuk lunch MD sekeluarga..

Pas tu pi kedai buah tuk pilih buah....

Eh apa kaitannya ngan entry hari ni... haaa saya suka kat kasut nih so saya ingat nak beli tapi kat JB ni stok takder.. so kene amik area KL...

Haa.. ni event team dr luar dah datang..so kami tunjukkan plan yang telah dirancang tadi. (Penat oo dari tgahari dok turun naik turun naik! Terbakar lemak2 yang sedia ada nih.

Konon2

Konon2 lagi

Lagi2 konon

Bila dah settle, saya ngan click check in di Holiday Villa. Settle apa2 yang perlu


K lah..len kali kita sambung....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget